Bedrijvigheid in de Oranjebuurt, Nieuws

Hendrik Wielinga, Glamourhair

Er wordt niet alleen gewoond maar vaak ook gewerkt in onze buurt. In deze rubriek stellen ondernemers in onze buurt zichzelf en hun onderneming aan ons voor.

Goedendag buren van buurtvereniging Oranjestraat en Assen,

Ik, Hendrik Wielenga stond nietsvermoedend met mijn kinderen in het speeltuintje en werd aangesproken door Martine Jansen, zij was door een oplettende buurvrouw erop gewezen dat ik de kapper van Glamour Hair ben; Dit klopt!

Martine is lid van de buurtvereniging en vertelde dat er in de buurtkrant zo nu en dan een ondernemer uit de buurt zijn/ haar bedrijf mag voorstellen. Met de vraag of ik mijn kapsalon wil voorstellen? Graag! Van dit soort initiatieven hou ik. sociaal contact met je buren en medemens. Ook in mijn kapsalon staat dit voorop. Ik vind het van belang dat wij in de dkapsalon de klanten kennen; weten wie er in de stoel zit en de persoon kennen onder het haar.

Er zijn een aantal buurtgenoten die al eens kennis met ons gemaakt hebben of zelfs al jaren komen. We zouden natuurlijk alle andere buren ook willen uitnodigen voor een bezoekje. Intussen zitten we alweer ruim tien jaar aan de stationsstraat met twee vaste medewerkers. amanda werkt al ruim acht jaar bij ons. Zij is onze lange-haar-expert. Suzan is bij ons als scholiere begonnen en intussen alweer vier jaar volledig gediplomeerd aan het werk. Zij heeft zich knap opgewaardeerd tot color-master.

Zelf vind ik het vooral belangrijk dat de persoon die bij mij in de stoel zit met een kapsel naar huis gaat waar hij/zij echt tevreden mee is. En daarnaast ook zelf het kapsel weer in model weet te brengen. Ik zal dan ook eerlijk zijn als bepaalde wensen niet mogelijk zijn.

Eigenlijk wil ik zetten, zoals het in mijn ogen hoort in een gezellige buurt als de Oranjebuurt; Stap gerust eens binnen, kom langs voor een kopje koffie! Ook voor vragen of dilemma’s, kom gerust en ons team zal zijn uiterste best doen om je te helpen.

U vind ons om de hoek aan de: Stationsstraat 10
www.glamourhair.nl of via het telefoonnummer 0592-318585